Referat fra rittmøte

Få møtte opp på rittmøtet, men følgende ble bestemt:

Det er innledet et samarbeid med KORK for å lage en «Hadeland ekspress» til RR i første omgang. Slik det har sett ut den siste tiden har ikke HCK alene hatt nok ryttere til å lage en rask rullegruppe. Det er derfor noen i klubben tok kontakt med KORK for å samle de kreftene som er i de to klubbene slik at vi kan lage en gruppe som kjører fort på ritt. I første omgang gjleder dette Randsfjorden Rundt, men hvis samarbeidet fungere bra ser vi for oss å kjøre flere ritt som HCK/KORK.

Følgende planer ble skissert:

Randsfjorden Rundt.
3:40 gruppe. Dette er hårete, men gjennomførbart. Både HCK og KORK kjørte inn til ca 3:50 i fjord. Lagene var små, men de som var med var kjøresterke. Planen er at laget vil bestå av mellom 20-30 ryttere starter. Her gjelder det å «ofre seg» for laget. Bidra så lenge man kan og faller man av og ikke kommer opp igjen er løpet kjørt.

Ansvarlig fra HCK: Ole Christian Olsen tlf: 41859323.

4:15 gruppe. Dette er også en god tid rundt fjorden. Målet er at puljene starter samtidig. Denne gruppen vil kjøre sitt eget løp og sannsynligvis fange opp flere av rytterne som faller av 3:40 gruppen.

Ansvarlig: Ingen pr. dags dato.
Målet er at det skal være et tilbud til flere i klubben.

Mvh

Landeveisgruppen.