Tur Kirkenes – Spania

Hei,

I forbindelsen med våre 4 spreke syklister, som for tiden sykler denne gigantturen fra Kirkenes til Spania for barnekreftsaken ankommer de onsdag

31. august Gran ca kl. 16.40

Noen fra HCK reiser til Lillehammer for å sykle sammen med dem de siste 100 km til Gran. (Kontakt: Roar Grime tlf: 97682585)

For alle andre klubbmedlemmer har vi et ”litt snillere” tilbud. Møt opp kl. 15.30 på El-kjøp på Andfossen  og bli med å sykle derfra til Gran.

Antrekk: HCK klær og den sykkel som passer. Det er en æressak å stille på denne dagen og som leder i klubben håper jeg at så mange som mulig gjør dette for kreftsaken. Vi burde fint klare å samle 50 personer på denne ettermiddagen.

I Gran blir det tilstelning av HCK sammen med Sport1 Hadeland. Vi lager en liten barneløype på torget for barn og Handelsstanden sørger for premier til ungene. Det blir også musikk og andre ting. Vi hjelper med å samle in penger for kreftsaken i denne forbindelsen og jeg håper det finnes 3 – 4 gode hjelpere,  fra HCK som kan bidra og hjelpe til fra ca. Kl. 14.00 i Gran på denne dagen. Meld dere til Paul på tlf: 99580280