Div info

Hei alle medlemmer i Hadeland CK!

Det blir årsmøte torsdag 7 februar kl 19.00 på Hadeland Gjestegård, med påfølge enkel matservering rett etter årsmøtet. Påmelding til dette vil bli lagt ut innen et par dager. Bindende påmelding pga matbestilling. Ønsker dere alle hjertelig velkommen!

23 og 24 mars arrangeres det regionalt dommerkurs i regi av NCF. Vi har et ønske om deltakelse fra vår klubb. Alt av utgifter dekkes. Mer info vil komme på NCF sin hjemmeside. Ta kontakt med Paul på tlf 99 58 02 80, ved spørsmål, eller hvis dette kan være noe for deg.

Vi kommer til å kjøre et internt opplæringskurs på tidtakersystemet EQ, som vi benytter. I løpet av mars/april. Ta kontakt med Roar på tlf 90 50 25 52, hvis interesse for å være med på dette.

Det er et ønske om at enduro er representert i styret. Ett av styremedlemmene er på valg. Vi har behov for noen som vil være med i valgkomiteen og i tillegg varamedlemmer. Kan, og ønsker du å bidra, så kontakt Hans på tlf 95 12 74 22.

Mvh styret i HCK