Terminliste 2015

Under følger liste over felleritt som ble bestemt på landeveismøte. Hver og enkelt melder seg på og betaler selv. Man er selv ansvarlig for å ha sykkellisens i orden.

2. mai 2015 Eikerrittet:
Målet her er å få en god start på sesongen der alle fra HCK blir med rundt.
http://eikerck.no/eikerrittet/

Påmelding: Vi melder oss på i pulje over 36 km/t i snitt
Reise: Nærmere info kommer. Men mest sannsyngli blir det smakjøring blant de som ønsker å sykle rittet.

30. mai 2015 Randsfjorden rundt:
Hadeland ck sitt eget ritt.  I dette rittet ønsker vi å teste potensialet i gruppen og kjøre rulle. Målsetningen vil bli satt i løpet av våren ut fra potensialet til gruppen. Vi ønsker å kjøre som et lag hvis vi får mange nok til start. Lurer du på om dette er noe for deg? Bli med på rulletreningene i mai og juni for å se.

http://randsfjordenrundt.no

Påmelding: Meld deg på i pulje Hadeland ck ved påmelding.
Reise: Organiseres selv. Starten er jo i Brandbu.

12-13 juni Vetternrunden:
Her er påmeldinsfristen gått ut, men det er plass i bussen og i boligene i sverige. Hvis du skaffer deg startnummer er du hjertelig velkommen til å bli med på en sosial tur. Dette er et langt ritt på 300 km, men en god oppkjøring for de som planlegger Trondheim-Oslo eller Jotunheimen rundt.

http://vatternrundan.se/vatternrundan300km/

Påmelding: Ta kontakt med Roar Grime for mer informasjon
Reise: Opphold og reise organsieres av Roar Grime.

22. juni Lillehammer-Oslo:
Her er det full pupp. Målet er å se hva potensialet til Hadeland ck er. Vi kjører rulle og vil komme med en konkret målsetning etter hvert som vi ser potensialet i gruppen. Dette blir en fartsfylt afære hvor hver enkelt får testet seg selv. For å gjennomføre dette har vi behov for minimum 16 jevne syklister. Er du interresert? Ta kontakt.

http://styrkeproven.no

Påmelding: Meld deg på i gruppen som starter klokken 09:00.
Reise: Vi har tilbud om felles transport med Hapro for en billig penge. Buss fra Jaren til Lillehammer og Oslo til Jaren. Ca 10-15 plasser ledig. Ta kontakt.